Mai Més Soles contra el Terrorisme d’Estat (Ass Festes Feministes Sant Andreu)

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/492726/index.php

La matinada de dimarts 16 de desembre moltes companyes vam viure en carn pròpia el què s’anomena terrorisme d’Estat. Centenars de policies antiavalots violents i uniformats entraven, destrossant portes, a una desena de domicilis particulars, a l’Ateneu Llibertari de Sant Andreu, a l’Ateneu Anarquista del Poble Sec i a la Kasa de la Muntanya. Sembla ser, que en cerca de persones i proves vinculades a l’anarquisme. El dispositiu policial fou criminal amb l’objectiu de sembrar la por entre les detingudes, els seus familiars, amigues i veïnes.

La premsa en un primer moment va parlar d’”anarquistes violents”, “grup terrorista” o “organització criminal” que atacava a caixers automàtics. Però nosaltres ens preguntem qui pot tenir por d’un suposat grup anarquista que ataqui a quelcom material com bancs, quan són aquests darrers, precisament, els que han portat a tantes vides a la misèria, a la desesperació, o inclús, a la mort? Nosaltres ens preguntem retòricament, a qui li interessa criminalitzar a l’anarquisme? I per què si el poder judicial persegueix al terrorisme (és a dir, “l’ús sistemàtic del terror”) perquè no persegueix als polítics que han aprovat lleis com la Ley Mordaza que coarta immensament la llibertat de les persones? O a banquers i propietaris d’immobiliàries que sistemàticament generen pors i inseguretat en les vides de tantes persones?

Com a feministes que lluitem contra el sistema patriarcal, rebutgem les detencions produïdes en el marc de “l’Operació Pandora”, així com els registres, l’arrabassament d’equips informàtics, diners i llibretes, a ateneus i habitatges particulars. Alhora volem denunciar el control social cada cop més voraç que patim i l’intent reiterat de la premsa de criminalitzar a aquelles que lluitem, i en canvi, la normalització de fets tràgics com els feminicidis, els desallotjaments i desnonaments, la precarietat laboral o els abusos de poder.

Des de l’Assemblea de Festes Feministes de Sant Andreu, ens oposem frontalment contra qualsevol forma de repressió a l’anarquisme i als moviments socials i donem obertament el nostre suport tant les detingudes, com al seu entorn més proper.

Fem una crida a altres grups feministes a mostrar el seu suport i a sumar-nos juntes a les convocatòries solidàries que es duran a terme pròximament:

– Demà, dissabte 20, a les 12h hi haurà fembloc i babybloc en la manifestació contra la Llei Mordassa (davant del bar l’Estudiantil).

– El 31 de desembre durant les Marxes Contra les Presons: al matí a la presó de dones de Wad Ras, a la tarda al Centre d’Internament d’Estrangers i a la nit a la presó d’homes Model).

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!!!

SOLIDARITAT AMB LES DETINGUDES!!

Assemblea de Festes Feministes de Sant Andreu