Cartells actualitzats

Aquesta és la versió actualitzada d’un cartell que ja va aparèixer fa uns dies i que s’ha anat veient pel carrer. La idea d’aquest cartell és informar de manera clara i concisa del que ha passat i que pugui ser imprès de manera barata en una copisteria/impremta (són A3 en blanc i negre).

Els canvis respecte a la versió anterior són que s’ha afegit el número de compte, s’informa que les 4 persones que han estat alliberades tot i així estan encausades i s’explica breument el vincle amb les 2 companyes empresonades fa més d’un any.

Alhora, com hem pogut veure cert interès a traduir el cartell, aquesta nova versió ja la traiem en català, castellà i anglès.

Sobra dir que desitgem que se’n faci la màxima difusió i que això no és cap mena de «cartell oficial» sinó una iniciativa solidària com qualsevol altre. Si algú li troba pegues, el pot modificar o fer-ne un completament nou.

PD: Les fonts utilitzades són Bebas Neue (http://www.fontsquirrel.com/fonts/bebas-neue) i EB Garamond (https://bitbucket.org/georgd/eb-garamond/downloads/EBGaramond-0.016.zip), ambdues de llicència lliure. Per si algú vol fer modificacions o traduccions mantenint les fonts.

Deja un comentario