[16/01] SABADELL: MANIFESTACIÓ PER LA LLIBERTAT DE LES ANARQUISTES EMPRESONADES A L’OPERACIÓ PANDORA

Salut companyes i companys,

Com ja sabeu el passat 16 de Desembre van detenir a 11 anarquistes, de les cuals 7 en van quedar a la presó, dins del que la policía va anomenar “operació pandora”. Un d’ells és un company del sindicat de Sabadell. Tot i que estan empresonades a 600 quilòmetres de casa, en cap moment se’ls imputa un fet concret. Estan acusades d’ organitzar-se amb (segons el Jutge Gómez-Bermudez) finalitats terroristes, estem doncs davant de presos/es purament polítics.

La privació de llibertat per a persones lluitadores, íntegres, solidàries, inconformistes, idealistes, és un atac a cadascuna de nosaltres. És un atac per a totes i tots els qui d’una manera o una altra no ens conformem amb l’ entorn que ens envolta i el volem millorar o transformar.

Les mostres de solidaritat i d’ajuda han estat constants, tant des dels coŀlectius anticapitalistes de Sabadell com a diferents indrets del món en un exemple del gran rebuig social a aquestes mesures que fa servir l’estat per atacar allò que no li interessa, com pot ser el moviment llibertari o altres moviments i coŀlectius anticapitalistes d’acció.

US VOLEM CONVOCAR A UNA MANIFESTACIÓ  A SABADELL EL PROPER DIVENDRES 16 DE GENER A LES 19H A LA PLAÇA SANT ROC, just quan farà un mes de les detencions.

Ens manifestarem per exigir la posada en llibertat de les nostres companyes anarquistes i per dir prou a la criminalització del moviment llibertari i la protesta.

La manifestació es durà a terme dins d’una jornada de solidaritat internacional amb les anarquistes empresonades a l’operació pandora.

El millor homenatge de solidaritat que podem fer per als represaliats per l’ estat és demostrar que seguirem lluitant contundentment contra les injustícies que ens fan la vida més precaria: acomiadaments, atur, inseguretat laboral, desnonaments, retallades sanitàries, corrupció.

_No a la criminalització de la protesta._
_Llibertat anarquistes de Pandora._

CNT Sabadell.

 

 

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: