Comunicat pel sabotatge incendiari contra Opencor

 

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/500973/index.php

Reivindiquem l’autoria pel sabotatge ocorregut el passat dia 10 de desembre contra la sucursal d’Opencor (grup El Corte Inglés) situada al carrer Maria Barrientos del barri de Les Corts (Barcelona).

Obrint el panell on es troben instal·lats els quadres que controlen el sistema elèctric de l’establiment, vam col·locar un artefacte incendiari, calant foc als mateixos.

Malgrat que a l’interior es trobaven un treballador i un guàrdia de seguretat, el lloc escollit per la col·locació de l’artefacte impedia qualsevol risc per a ells o altres persones.

Reivindiquem aquest atac com una acció de represàlia contra el grup empresarial El Corte Inglés i la seva política de col·laboració activa amb l’Estat en la repressió de vaguistes, exigint el pagament de responsabilitats civils pel dany que merescudament han rebut a cada vaga i jornada de lluita.

Amb aquest gest llancem també un missatge de solidaritat, de força i de combat a totes les companyes, a totes les persones que tracten d’obrir-se camí en un context de repressió generalitzada i de difusió de la por.

No podran aturar-nos.

Barcelona, desembre del 2015